zaterdag, juli 01, 2006

Sportief dagje in Frankrijk

Vijfsterrenwedstrijd, kondigt sportkrant L'Equipe de voetbalwedstrijd Frankrijk - Brazilië van vanavond aan. De wens is uiteraard de vader van de gedachten. Frankrijk heeft het vertrouwen in het nationale team teruggewonnen en iedereen pretendeert dus opnieuw voetbalfan te zijn. Als het een beetje meezit, leest u morgenochtend een sfeerverslagje uit Parijs op deze website.
Aan de oostzijde van het land is in Straatsburg ondertussen de Tour de France begonnen. Ik weet niet of ze nog iemand hebben gevonden die niet van dopinggebruik is beschuldigd, maar mocht dat zo zijn, dan maakt die wielrenner als enige deelnemer een goede kans, dunkt me.

Labels: ,

2 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Gelukkig! Eindelijk wraak voor vier jaar stomme Nike reclames, irritante bossa-nova deuntjes, het ‘ik ben net vader geworden’-gebaar, katholiek bijgeloof, filmpjes van Ronaldinho die vier keer achter elkaar op de paal schiet en heel veel dom gegrijns. Laat Renault een fabriek bouwen op het strand van Rio de Janeiro. Kunnen die Brazilianen eens wat nuttigs doen in plaats van Europese middenmoters met overbetaalde halftalenten zonder mavo-diploma op de rand van de financiele afgrond te brengen. Vive la France! Vive l’Europe! Football's coming home!

1/7/06 22:57  
Anonymous Anoniem schreef...

Helemaal mee eens. En cycling's coming home as well. Wielrennen is weer wielrennen, zonder Upthearmstrong, Hamilligramton en Ampullrich.

2/7/06 16:56  

Een reactie posten

<< Home