vrijdag, juni 20, 2008

Paris selon Gregoire: Parijs kleurt - iets sneller - oranje

PhotobucketEn de Fransen volgen het gezegde 'schoenmakertje, blijf bij je leest' en leggen nog een spelletje pétanque. Foto en copyright: Emile Gregoire. Creative Commons not valid. Meer foto's op de website van Emile Gregoire.

Labels: ,

4 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Parijs oranje, bij gebrek aan een eigen kleur. Dit liedje rekent geestig af met de niet al florrissante (wanneer komen er reaxieblokjes met spellingcheck?) resultaten van Frankrijk: http://www.youtube.com/watch?v=dy-H2np1vXk

20/6/08 11:55  
Anonymous Anoniem schreef...

Nou ja dat het al dinsdag is en dat de Correspondent gewoon ff geen tijd had of ff nix wist of dacht krijg allemaal ff lekker de vliegendevinkentering, kortom dat er geen maandagmuziekje was. En zou ik dan?....ach het is gewoon het reaxievakje en bijdragen en opmerkingen in het reaxievakje staan toch niet onder verantwoordelijkheid van de Redactie...dus ik waag het erop. Over een weekje komt een soort vervolgalbum uit van Rockollection, de zomerhit uit 77van Laurent Voulzy. Meisjesmuziek maar ook geschikt voor jongens. De nieuwe gaat Recollection heten. Hier staat nog even een lange liveversie van de oude hit:
http://www.dailymotion.com/video/xwmqj_laurent-voulzy-rockollection18mindv_music
Is het ineens een beetje zomer op je pc...

24/6/08 13:05  
Blogger Olivier van Beemen schreef...

Gelijk heb je François

Er staat wel weer 't een en 't ander in de maak, maar vandaag wel even een tropenritme op het blog, vrees ik.

24/6/08 13:14  
Anonymous Anoniem schreef...

Francois staat even zijn mannetje als plaatsvervangend redactioloog en plaatjeskenner of noem je het simpelweg tijdelijke koelkastvuller, whatever, geef het een naam. Zo kunnen we onder het genot van het werk even genieten van een oud hitje. Bravo!

En dat Olivier het een (vast een onraadbaar fotootje) en ander(??)in het vooruitzicht stelt, maakt de hele dag weer goed!!!

Simone

24/6/08 15:18  

Een reactie posten

<< Home