zondag, oktober 18, 2009

1000 berichten op Parijsblog

Photobucket
Duizend berichten op Parijsblog (dit is bericht 1004). Sinds 3 december 2005 heb ik daar 1405 dagen voor nodig gehad, ofwel 0,71 bericht per dag.
Trouwe lezers, ik ben benieuwd wat jullie de aardigste berichten vonden de afgelopen jaren. Suggesties voor verbetering, nieuwe rubrieken, etc zijn altijd welkom.

Foto: Y. Caradec

Labels:

7 Reactie(s):

Blogger François schreef...

Champagne!!!!! Een mooie mijlpaal, die je uiteindelijk helemaal zelf hebt bereikt. Meer dan duizend eigenhandig geproduceerde verhalen, tips met filmpjes en de dramatisch-lastige raadplaten, ook vaak zelf gefotografeerd. Al ging de visuele kwaliteit van Parijsblog wel behoorlijk omhoog toen er materiaal van Emile de Fotograaf verscheen.
Niet in de toptien van banlieu en Aiach, maar ik kan me een erg grappig verhaal herinneren over een Aanhoudng door de verkeerspolitie, en er was ooit een merkwaardig telefoongesprek met -als ik me niet vergis- een burgemeester die etend zijn commentaar gaf. Dat vind ik ook wel de leukste verhalen, de gebeurtenissen aan de 'achterkant' van de nieuwsproductie. Daar wil ik er nog wel veel meer van lezen. En wat mij betreft meer over media en meer cultuur. En nog meer lekkere liedjes.
Om de Millepaal van 1000 berichten te vieren een soort verzoekliedje, speciaal voor de Correspondent:
http://www.dailymotion.com/video/x1zzpj_la-rue-ketanou-medley_music

18/10/09 20:01  
Anonymous Batave schreef...

Beau travail jeune homme !

Ik herken me enigzins in jou, ben namelijk ook jong in Frankrijkland gestrand.
Géén journalistiek voor mij : logistiek. Lijkt er een beetje op, denk aan de chauffeursverhalen...

De leukste verhaaltjes vind ik die over het leven van alledag, inderdaad, die gendarme die je aanhield op de fiets.


Blijf vooral schrijven, wij blijven reageren !

19/10/09 13:19  
Blogger Simone schreef...

TOP!
Hoe ik wat jaren geleden op 'Parijsblog' stuitte weet ik niet meer. Ik geloof via een link bij hurktoilet. Ik landde voorover in een raadplaat... bewusteloos.
Ik werd opgenomen en ze hebben me nooit meer laten gaan ;-)

De raadplaten, muziektips, de serieuze en alledaagse stukjes hebben mijn aandacht. Het 'stemmen op' is een leuke aanvulling.

Succes met waar je mee bezig bent. Ik bewonder je enthousiasme!

19/10/09 17:49  
Blogger Simone schreef...

Ik ben benieuwd welk bericht in de toekomst het aantal reacties van 64 zal gaan overschrijden. We gaan ons best doen. Reken maar!

19/10/09 17:52  
Blogger Simone schreef...

Ik ben benieuwd welk bericht in de toekomst het aantal reacties van 64 gaat overschrijden. We gaan ons best doen. Reken maar!

19/10/09 17:55  
Blogger Olivier van Beemen schreef...

Dank dank! De rode stoplichten, - één keer wel bekeurd, één keer niet - waren inderdaad ook aardig. Dat telefoongesprek herinner ik me vaag, maar weet niet meer precies met wie. Kon het zo snel niet vinden.
Succes met het reactierecord Ik ga binnenkort wel weer eens een weekje weg, dat werkt meestal beter. Voor woensdag staat overigens weer eens een raadplaat klaar.

19/10/09 19:22  
Anonymous Carl schreef...

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En dank dat je de instellingen voor het reageren weer terug hebt gezet op de oude procedure. Ik kan nu tenminste weer m'n zegje doen!

Aansluitend bij de herkenning van Batave: op m'n 20e vertrok ik naar Gap voor enige maanden stage en met 22 verbracht ik een seizoen bij de ANWB in Lyon. Leuk om daar nog eens aan terug te denken...

Mooi dat je de raadplaat in ere herstelt enneh:het frigo-record gaan we nog wel eens breken!
Succes!

25/10/09 16:17  

Een reactie posten

<< Home