maandag, juni 11, 2007

Sarkozy dronken?

President Sarko doet zichzelf voor als geheelonthouder. Zijn motoriek en spreekwijze tijdens een persconferentie na een gesprek met Vladimir Poetin tijdens de G8 in Duitsland, lijken het tegendeel te bewijzen. Heeft Poetins staff stiekem wodka door Sarko's glas water gedaan, om hem vervolgens de code voor de bom te ontfutselen?
Veelzeggend overigens dat dit filmpje uit Belgiƫ moet komen en niet uit Frankrijk. Daar houden de meeste mediabazen er niet zo van Sarkozy te beschimpen. Concurrent Michel Daerden, die aan het eind van het filmpje genoemd wordt, is de Waalse vice-premier en minister van Vervoer en Openbare Werken. Zijn uitspattingen maken hem een ware internetheld, zie onder meer hier.

Labels: ,

4 Reactie(s):

Blogger Olivier van Beemen schreef...

De dappere krant Le Monde durfde er overigens wel over te berichten.

11/6/07 11:39  
Anonymous Anoniem schreef...

Met russen kun je het best zaken doen wanneer je minstens een fles wodka met ze deelt. Een geoefend drinker blijft daarbij soms wel overeind, maar dat lukt zeker niet iedereen.
Ik hoop dat Sarko goede zaken gedaan heeft. Poutin is een sluwe vos, die natuurlijk wist dat Sarko na die wodka's nog een persconferentie moest geven. Ik denk dat onze president in hem even zijn meerdere moet erkennen.
Overigens vind ik Jeltsin nog steeds de kampioen.

11/6/07 20:21  
Anonymous Anoniem schreef...

Wel een lekkere binnenkomer als "verse" president... de toon is gezet :-) Het is dat de desk stabiel is anders had Sako mooi voorover gegaan.

12/6/07 10:12  
Anonymous Anoniem schreef...

Hmm, ik weet het niet. Hij leek inderdaad onder invloed, maar aan het begin leek het er ook een beetje op of hij bevangen was door de hitte, ofzo. Ik dacht even dat hij knock-out zou gaan.

12/6/07 10:48  

Een reactie posten

<< Home