dinsdag, januari 15, 2008

Doodsbedreiging en nieuwe huwelijksgeruchten

Voor het slapengaan nog even de laatste nieuwtjes uit Sarkoland. Minder nieuws is er te melden over zoonlief Louis, de tienjarige vrucht van Sarko en zijn ex Cécilia. Die is volgens de site van weekblad Le Point met de dood bedreigd door een gesjeesde brandweerman. Volgende maand komt de zaak voor de rechter.
Een malafide medewerker van Orange had de VIP-lijst van het telecombedrijf doorgegeven aan een de bevriende brandweerman. Die dacht eens even gezellig Cécilia te stalken, maar bleek de telefoon van zoon Louis te krijgen. Na een paar telefoontjes vond die het welletjes en bracht zijn halfzusje Jeanne-Marie op de hoogte. Die stuurde een sms dat de stalker moest ophouden Louis lastig te vallen. Waarop de brandweerman antwoordde: 'Nu ga je dood'.
Bang stapte Louis naar Cécilia, die Nicolas op de hoogte stelde. De speciale criminele brigade wist de stalker snel te vinden.

Dan - wellicht - het goede nieuws. Volgens de doorgaans goed ingelichte regionale krant Est Républicain zouden Sarko en Carla Bruni nu dan toch echt getrouwd zijn. Donderdag heeft de ceremonie plaatsgevonden op het Elysée. De krant van Oost-Frankrijk wist ook als eerste de scheiding van de Sarko's te melden en regelde daarna een exclusief interview met Cécilia.
'Als wij dit nieuws publiceren, betekent dat dat we daar goede redenen voor hebben,' zei de journalist die het artikel schreef tegen het Franse persbureau AFP, dat de informatie overnam. Dan kunnen die arme reporters en fotografen tenminste weer rustig slapen.
Een tripje naar Verona in Bruni's geboorteland Italië, zou ook al gepland zijn, meldt het Italiaanse persbureau Ansa. De stad van Romeo en Julia.
Foto's Net Efekt en JcMaco

Labels: , , ,

0 Reactie(s):

Een reactie posten

<< Home