zondag, januari 06, 2008

'Nicolas Sarkozy en Carla Bruni trouwen begin februari'

Twee grote nieuwtjes. Eén: volgens de zondagskrant Journal du Dimanche treedt president Nicolas Sarkozy op 8 of 9 februari in zijn derde huwelijk. De gelukkige is dit maal - u zult het niet gemist hebben - Carla Bruni. Haar moeder vertelde de Italiaanse pers al dat Sarko om de hand van haar dochter heeft gevraagd. Ze zag geen enkele reden die te weigeren. Prompt mocht ze mee op reis naar het Vaticaan, waar Sarko de paus waarschijnlijk vergeving heeft gevraagd voor al zijn zonden.
Tweede nieuwtje: uw correspondent is vrijdag verhuisd, vandaar weer even weinig berichtgeving. Ik heb mijn duplexje in Quartier Latin / Mouffetard verlaten en ben in een alleraardigst tweekamerwoninkje gaan wonen nabij Place de la Nation in het elfde arrondissment. Daarover zal ik binnenkort eens wat meer schrijven.

Labels: ,

1 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Tsja het had ook zo kunnen zijn dat Sarkozy naar een alleraardigst tweekamerwoninkje bij de Place de la Nation was verhuisd en dat jij met Carla Bruni zou gaan trouwen...maar de huidige configuratie is logischer en lijkt me eerlijk gezegd ook leuker:-)
Die Sarko en Carla doen me steeds meer denken aan Beckham en dat Spice-meisje.
Lijkt me een leuke buurt waar je nu zit, ik heb ooit bij de naburige Printemps een errg leuk servies gekocht (in de aanbieding natuurlijk) en die grote boulevards maken het lekker ruim. Ben wel benieuwd hoe het settelen in een nieuwe buurt gaat, veel winkelen bij kleine winkels of lang en journalistiek doorzakken bij de brasserieen in dne buurt.
Veel plezier anyway daar.

7/1/08 21:23  

Een reactie posten

<< Home