maandag, december 17, 2007

Nicolas Sarkozy en Carla Bruni


Nieuwe computer, eventjes rust gehad, een nieuw appartement (later meer daarover): het werk en het bloggen beginnen weer. Vandaag meteen pikant nieuws. Ex-model en zangeres Carla Bruni is volgens diverse Franse media de nieuwe vriendin van Nicolas Sarkozy. Het Elysée van Sarko geeft geen commentaar en Carla Bruni bevestigt de informatie. Het tweetal liet zich dit weekend uitgebreid fotograferen in Disneyland Parijs. Hier een liedje van Carla Bruni, Quelqu'un m'a dit.

Labels: ,

4 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Toch leuk dat die man een nieuwe vrouw heeft gevonden. Zo knap is die man niet en toch zo'n mooi model scoren... Kijken of ze binnenkort ook op het vliegtuig naar Libië of een ander land wordt gezet... Vind de muziek van Bruni wel leuk trouwens, zwoel en lief. Wat je - als Nederlander - verwacht van Franse chansons.

Kom op je site via Google. Vier oud en nieuw met mijn vriendin dit jaar in Parijs en wil alvast even weten waar het vuurwerk eigenlijk gehouden wordt. Lees wat tegenstrijdige berichten. Sommigen zeggen dat je bij de Eiffeltoren moet zijn en anderen spreken van de Place de la Concorde. Als dat laatste het geval is zou dat mooi zijn want ons hotel bevindt zich daar zeer dichtbij. Weet jij waar we zijn moeten, voor een mooi, groots en meeslepend vuurwerk?

17/12/07 22:17  
Anonymous Anoniem schreef...

Aan alle lezers, de bewoners van de koelkast en natuurlijk ook aan Le Correspondent en La Correspondente: Bonne Année, Santé et Bonheur!

1/1/08 13:25  
Blogger Olivier van Beemen schreef...

Mijn excuus dat ik niet meer gereageerd had op je vraag. Het was dus - min of meer - bij de Eiffeltoren, maar erg groots en meeslepend is het vuurwerk in Parijs niet op nieuwjaarsnacht. Daarvoor moet je in Nederland blijven of op quatorze juillet terugkomen.

1/1/08 16:36  
Anonymous Anoniem schreef...

Dag Olivier,

Ik kwam toevallig op je blog terecht. Mooi leven heb jij zeg, als correspondent in Parijs!
Nog een paar weekjes, dan komt Julien Clerc voor drie concerten naar Nederland. Misschien een mooie aanleiding voor een achtergrondverhaal in de GPD-bladen? Bovendien viert hij dit jaar zijn 40-jarig bestaan als artiest én heeft hij in Nederland nog steeds een grote schare, trouwe fans (waaonder moi). Dus ik zou zeggen: a la charge!!!

Groet,

Inge

10/1/08 00:25  

Een reactie posten

<< Home