vrijdag, september 21, 2007

Bertrand Cantat nog niet vrij


Bertrand Cantat, de zanger van Noir Désir die in de zomer van 2003 de actrice Marie Trintignant vermoordde, komt in aanmerking voor voorwaardelijke vrijlating. Deze week zou de rechter in Toulouse daarover beslissen, maar de uitspraak is opgeschort tot 15 oktober.
Cantat en Trintignant hadden destijds een relatie, waarbij een ruzie tijdens filmopnames in Litouwen ernstig uit de hand liep. Hij heeft de helft van zijn acht jaar gevangenisstraf uitgezeten, heeft zich goed gedragen en reïntegratie in de samenleving zou geen problemen op moeten leveren.
De zanger loopt echter het risico slachtoffer te worden van zijn bekendheid. Tegenstanders van zijn vrijlating, zoals de moeder van Marie Trintignant, beschouwen zijn eventuele vrijlating als 'banalisering van geweld'. Anderen vinden dat de wet voor iedereen hetzelfde moet zijn, ook voor beroemde zangers. De rechter besluit 15 oktober over het lot van Cantat. Moeilijk te gissen of hij na vier jaar cel un homme pressé is, zoals in deze videoclip.

Labels: , ,

3 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Love, love love
Dit-on en Amerique
‘Lyubov’ Russie, ex-Sovietique
Amour – aux quatre coins de France.

Zelfs na 100 keer luisteren was me dat nog niet opgevallen, Cantat spreekt tenminste 1 woord Russisch.

http://olafkoens.nl/2007/09/02/noir-desir-lhomme-presse/

23/9/07 21:21  
Anonymous Anoniem schreef...

Let´s go bother Snape! Borther, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother, bother! Potter puppet pals rule!

15/10/07 19:29  
Anonymous Anoniem schreef...

loebeloebeloebeloebeloebeloebeloebeloebeloebe

15/10/07 19:30  

Een reactie posten

<< Home