woensdag, november 28, 2007

De metro rijdt weer in Parijs

Parijs staat niet in brand en de metro rijdt weer (foto). Vakanties en weekendtripjes hoeven dus niet geannuleerd te worden. (Ik ontving de afgelopen dagen en weken redelijk wat verontruste mailtjes en zag dat het aantal hits met zoekterm "reisadvies Parijs" weer is toegenomen, vandaar)

Dit bericht is niet gesponsord door het Franse bureau voor toerisme

Labels: , , , ,

2 Reactie(s):

Blogger Simone schreef...

Ik ben blij dat de metro niet in brand staat, dat we je stem nu ook kennen, dat ik nu weet wie "Kwal" is (klinkt ok), dat de Correspondent "Villiers-le-bel" heeft overleeft en er tevens indrukwekkend over heeft bericht, dat ik eindelijk weet hoeveel knoflook door de beverrattenragoût moet, dat er tot nog toe geen tgv door sabotage is ontspoord, dat de Figaro voorlopig nog niet een tweede foto heeft gepikt, dat de verkoop van de Eiffeltoren slechts een paar treden betrof.
Het was een interessante blog-week.
Maar ik ben ook nog heel benieuwd waar Jeanne d'Arc no.2 rond hangt...;-)
Ik geef toe: 't is wel een minder belangrijk wetenswaardigheidje vergeleken al het serieuse nieuws wat de revue passeert, maar toch??
Hopelijk niet een te brutale vraag?

28/11/07 23:53  
Blogger Olivier van Beemen schreef...

Je hebt geheel gelijk, Simone. Ik wilde laatst berichten, maar toen kwam ik tot de conclusie dat ik zelf niet meer precies wist waar het was. Morgen hoop ik iets meer tijd te hebben en dan zoek ik het nog eens na.

28/11/07 23:58  

Een reactie posten

<< Home